Värmeloggs

Värmeloggs består av spån och andra restprodukter från träindustrin som pressats samman och formats till klossar i samma storlek som tegelstenar. De kan ersätta ved och är bra till kaminer, öppna spisar och kakelugnar. Loggs är mycket energi på liten volym som tar mindre plats än ved och är smidigt att stapla – du behöver alltså inte så stort förråd som när du använder ved.

Våra värmeloggs säljes per pall, tonpris eller per paket á 10 kg med 10 loggs i varje. Trots billigt pris håller våra produkter hög kvalitét. Vi erbjuder även hemleverans – du sparar alltså inte bara pengar, utan även tid. Beställ enkelt online genom att klicka här. Priser hittar du nedan.

Priser värmeloggs

Antal pall (960kg)Pris
1 pall4 190:- /pall
2 pall3 890:- /pall
3-5 pall3 690:- /pall
6 pall +3 590:- /pall

Vanliga frågor om loggs

Vad är värmeloggs?

Loggs är ett bränsle som består av sammanpressad spån och är i storlek som en tegelsten. Hos HEAT energi hittar du billiga värmeloggs året runt.

Värmeloggs eller ved – vad är bäst?

Många undrar om det går bra att använda värmeloggs istället för ved, eller hur värmeloggs presterar jämfört med ved. Svaret på den första frågan är att det går alldeles utmärkt, och på den andra blir svaret att det i många fall är ett bättre alternativ. Här är några fördelar med loggs:
– Kräver ingen torkning
– Du slipper klyva och hugga ved
– Mindre jobb med släpning och travning, då värmeloggs p.g.a. sin enhetliga form mycket lättare kan staplas på höjden
– Loggs tar betydligt mindre plats än ved

Hur eldar man bäst med värmeloggs?

För att elda med värmeloggs lägger man dem på en glödbädd. Detta fungerar i alla eldstäder.

Leverantör av värmeloggs i Västerås, Enköping, Eskilstuna och Sandviken

Vårt leveransområde täcker stora delar av Västmanland, Uppland och Gästrikland.