fbpx

Hos oss betalar du säkert med Klarna!

Betala med Klarna - Heat Energi

HEAT Energi - över 25 års branscherfarenhet

Sedan starten år 1994 har vi levererat drivmedel och bränsle till företag såväl som privatpersoner. Med över två decenniers erfarenhet av branschen vet vi allt som är värt att veta om uppvärmning med exempelvis pellets, björkved, värmeloggs och eldningsolja. 

Vi är ett fristående bolag med 9 st anställda. Vårt kontor ligger i Ängelsberg, ett mindre samhälle i Fagersta kommun, men våra samarbetspartners finns utspridda över hela landet. Det gör att vi kan erbjuda snabba leveranser och bättre kundservice.

Vi brinner för bränsle av hög kvalitet

Vi tillhandahåller drivmedel och bränsle till ett förmånligt pris, utan att göra avkall på kvalitet. Oavsett om du är ute efter ströbalar till stallet, värmeloggs till kaminen, brasved eller svensktillverkad pellets hittar du det hos oss. Vi är dessutom auktoriserade återförsäljare av OKQ8:s smörjmedel och drivmedel – det är en symbol som garanterar vår produktkunskap, lokala kännedom och höga servicenivå.

Låt oss på HEAT tillgodose dina uppvärmningsbehov – välkommen in i värmen!

Leverans

Vi erbjuder leveranser av pellets, drivmedel och eldningsolja till i stort sett hela Sverige. Vårt leveransområde för dessa produkter sträcker sig från södra Sverige till Dalarna och Gävleborg i norr. Det innefattar ett stort antal orter, inklusive Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Sundsvall, Falun, Borlänge, Gävle, Lindesberg, Hallstahammar, Köping, Arboga, Nora, Kopparberg, Ludvika, Fagersta och Sala.

Osäker på om vi levererar hem till dig? Vänligen kontakta oss.

Vår leveranstid är inom 10 arbetsdagar. Vi levererar pellets med hjälp av lastbilar med truck och lastbilar med kran, samt bulkbil. 

Inom vårt eget leveransområde med kranbilslossning använder vi även ett leveranssystem där kunden själv kan välja mitt nuvarande bränsle räcker till t.o.m.” och ett datum. Detta för att kunna hålla en så hög servicegrad som möjligt och maximera logistiken, vilket gör att vi kan minimera transportutsläppen och samtidigt erbjuda konkurrensmässigt låga priser.

Vår policy

Vill du veta mer?

Kontakta oss på telefon: mejla oss.

Kontakta oss