fbpx

Hos oss betalar du säkert med Klarna!

Betala med Klarna - Heat Energi

Torvströ

Beställ här

Hos oss på HEAT kan du köpa torvströ billigt, i säckar på 25 kg /st. Vi erbjuder även kutterspån och torvmix – en mix av spån och torv.

Torv är en naturprodukt som soltorkas och är helt utan tillsatser. Det underlättar när du mockar, är bra för dina växter, det är mer ekonomiskt än exempelvis halm och det är ett mycket hälsosammare alternativ för dig och dina djur.

Torvströ är ett ekonomiskt alternativ

Det finns många fördelar av att använda torvströ i boxen. Det blir mycket lättare att mocka – med torvströets fantastiska uppsugningsförmåga kan du enkelt mocka ut gödsel och våta partier. Du behöver bara fylla på med lite torrt torvströ vid behov. Det går alltså åt mindre torvströ än andra alternativ av stallströ, vilket betyder att det blir billigare i förlängningen.

En stor fördel för dig som håller på med odling, på lantbruks-nivå eller i mindre skala, är att torvströ har en förmåga att binda växtnäringsämnen. Denna egenskap resulterar inte bara i en mindre gödselhög, men även bättre gödsel-kvalitet för dina grödor och dessutom ekonomisk vinning då torvströet räcker mycket längre.

Bättre stallmiljö med torvströ från HEAT

Torvströ är ett hälsosammare alternativ, vilket gynnar såväl dig som dina djur! Här är några konkreta hälsofördelar ett byte till torvströ kan leda till:

Vill du veta mer?

Kontakta oss på telefon: mejla oss.

Kontakta oss